EN
O nas
O nas

Podjetje Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. je bilo ustanovljeno leta 2019, nahaja se v mestu Qiaoxia v okrožju Yongjia, ki je znano kot »mesto izobraževalnih igrač na Kitajskem«. 


Podjetje se drži načela »Gospod bi moral nenehno stavkati, da bi postal močnejši, tako kot razvoj vesolja.« Namen podjetja: kakovost na prvem mestu, stranka najvišja, ugled na prvem mestu.« Drži se duha iskrenosti, navdušenja, strokovnosti in 24-urne spletne storitve, da strankam zagotovi visokokakovostne izdelke. Podjetje zagotavlja prilagojeno načrtovanje, proizvodnjo, namestitev, poprodajne in druge storitve na enem mestu. XingJian Zavezani k razvoju v zunanjo trgovino usmerjene prodajne smeri, prodajamo vrhunsko kakovost izdelkov kot merilo in strankam zagotavljamo dobro kakovost storitev in izkušnje kot našo vizijo. 


Glavni proizvodi podjetja so oprema za zunanjo zabavo, kombinirani tobogani, notranje mehko igrišče, trampolini, ninja tečaj, vrvni tečaj, fitnes oprema, oprema za predšolsko izobraževanje, parki za starše in otroke itd. Oblikujemo in prilagodimo lahko za vrtce, parke, šole, nakupovalna središča, parke za starše in otroke, komercialne centre, supermarkete itd. S profesionalno oblikovalsko ekipo inženirska ekipa zagotavlja tehnično podporo za inovacije. 


Xingjian Play ima izkušeno ekipo. Člani ekipe so že več kot 15 let globoko vpleteni v industrijo. Dojeli smo podrobnosti projekta na mestu. Ustvarja srečo in ustvarja sijajen svet. Z našo kulturo bomo vedno napredovali, da bomo naredili odlično blagovno znamko, vodili trend zabaviščne opreme in služili razvoju izobraževanja na Kitajskem.

Kakovosten izdelek

XingJian Zavezani k razvoju prodajne smeri, usmerjene v zunanjo trgovino, prodajamo vrhunsko kakovost izdelkov kot merilo

Professional Team

Inženirska ekipa s strokovno oblikovalsko ekipo zagotavlja tehnično podporo za inovacije.

Izkušeni

Xingjian Play ima izkušeno ekipo. Člani ekipe so že več kot 15 let globoko vključeni v industrijo.

Iskrena storitev

Drži se duha iskrenosti, entuziazma, strokovnosti in 24-urne spletne storitve

Naša ekipa
Kultura
Podjetje Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. je bilo ustanovljeno leta 2019, nahaja se v mestu Qiaoxia v okrožju Yongjia, ki je znano kot »mesto izobraževalnih igrač na Kitajskem«. Podjetje se drži načela »Gospod bi moral nenehno stavkati, da bi postal močnejši, tako kot razvoj vesolja.« Namen podjetja: kakovost na prvem mestu, stranka najvišja, ugled na prvem mestu.« Drži se duha iskrenosti, navdušenja, strokovnosti in 24-urne spletne storitve, da strankam zagotovi visokokakovostne izdelke.
Delavnica

Prosim odidi
Sporočilo

Powerde By

Copyright © 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. avtor injnet - Blog | Kazalo | Varovanje osebnih podatkov | Pogoji uporabe