EN
Humanizirano oblikovanje prostora otrok
Humanizirano oblikovanje prostora otrok
28. september 2022 / Ogled: 15

Zasnova otroške opreme za zabavo na prostem in zabavne opreme brez pogona bi morala zagovarjati humanizacijo. Če gledamo na svet z vidika otrok, so otroci središče in lestvica oblikovanja, vključno s fiziološkimi lestvicami in psihološkimi lestvicami.

Zadovoljstvo otroške psihološke lestvice je mogoče doseči s humaniziranim oblikovanjem. Na igrišču naj bi otroci čutili močan občutek pripadnosti in varnosti. S podrobno zasnovo lahko pomaga izboljšati in izpopolniti oblikovanje otrokove osebnosti, tako da igra vlogo v celotnem otrokovem procesu rasti in pozitivno spodbuja. Park ima izrazite barvne zahteve za okolje. Je toplo, tiho, harmonično, prijetno in udobno, tako da lahko otroci, ki se igrajo v parku, z vizualnimi učinki vplivajo na svoj spomin, misli in voljo ter občutijo vizualno užitek, ki ga prinašajo barve. S to vizualno izkušnjo lahko dobite bogato in prijetno igralno izkušnjo.1. Varnost.

Otroška igrala morajo ustrezati nacionalnemu standardu IS09001, evropskemu standardu EN1176 in ameriškemu standardu ASTM-F1487. Pri normalni uporabi opreme za zabavo je treba zaščititi otroka pred poškodbami zaradi izdelka. Tudi če je napačna operacija izvedena nezavedno, je mogoče poškodbe zmanjšati, da se zagotovi varnost. Otroci nimajo zrelega samozaščitnega mehanizma. Zato je treba igralno opremo testirati glede na zračnost izdelka, razdaljo, material, trdoto, višino itd. Pri izbiri materiala opreme lahko izberemo okolju prijazne plastične in lesne materiale, ki sta oba okolju prijazna. Estetsko prijeten, hkrati pa zagotavlja varne pogoje za dotik za otroke.


Drugič, varnost se nanaša tudi na vsestransko skrb za duhovni svet otrok. Na primer, pri celotnem načrtovanju parka bi moralo ustvarjanje in oblikovanje IP slik ali tem nositi glavno breme izbire risanih slik z afiniteto, da pri otrocih pritegnejo občutek oddaljenosti. In igrajo določeno stopnjo čustveno pomirjujočega učinka.2. Zanimivo.

Humaniziran dizajn za izpolnjevanje čustvenih potreb otrok. Za otroke so otroci že sami po sebi čustveni in radi pristopijo k zanimivim, življenjskim izdelkom. Zato je z nekaterimi otroškimi izdelki s svetlimi barvami, pretiranimi oblikami in risanimi oblikami lažje pritegniti pozornost otrok, zaradi česar lahko pridobijo duhovno zadovoljstvo in zadovoljijo svoje psihološke potrebe.3. Igrivost

Zabava je zadnja beseda razvoja. Pri načrtovanju parka je potrebno v celoti upoštevati potrebe in značilnosti otrok ter ciljno izvajati personalizirano zasnovo. Preprosto kopičenje opreme ni nič novega, nespremenljive zabaviščne zmogljivosti pa turiste zlahka utrudijo. Zato je močna kulturna mehka moč ključ do izboljšanja igrivosti parka.


Trenutni splošni trend je več učenja, več inovacij, več razmišljanja, raziskovanje inovativnih strategij za personaliziran dizajn in razvoj bolj igralnih oblik igre.


Prosim odidi
Sporočilo

Powerde By

Copyright © 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. avtor injnet - Blog | Kazalo | Varovanje osebnih podatkov | Pogoji uporabe