EN
IAAPA
IAAPA
01. junij 2022 / Ogled: 37

IAAPA

IAAPA Expo 2022

15. november 2022 - 18. november 2022

Vrsta dogodka: Razstava IAAPA

Kraj dogodka: Osebno

Regija: IAAPA Global

Glavni dogodek industrije svetovnih znamenitosti.


"Prvi dogodek industrije svetovnih znamenitosti"

IAAPA Expo je vodilna svetovna konferenca in sejem za industrijo atrakcij, ki udeležencem ponuja priložnost, da se pridružijo vodilnim v industriji atrakcij na edinem mestu, ki vodi Zabavo naprej za gradnjo prihodnosti. Udeleženci lahko odkrijejo tudi zabavo, prihodnje trende in napredno razmišljanje, ki je potrebno za povečanje obiska, rast prihodkov in zagotavljanje vrhunske zabave, ki jo današnji gostje zahtevajo.

Profil razstavljavcev

Večja mednarodna podjetja na področju zabave, atrakcij in zabave bodo predstavila svoje izdelke in koncepte. Več kot 35 kategorij izdelkov v segmentih zabave, prostega časa in razvedrila s proizvajalci, distributerji, mediji in ponudniki storitev bo razstavljalo skupaj z vodilnimi združenji za zabavo z vsega sveta. Med obiskovalci so proizvajalci voženj, vstopnih sistemov, izdelkov za zabavo in prosti čas itd.


Zgodovina IAAPA:

Leta 1976 je Aaron Fechter na konvencijo predstavil prvo celotno animirano predstavo.


Leta 1990 je IAAPA ustanovila mednarodni svet, da bi razširila svoj globalni doseg ter svetovala in usmerjala o programih in storitvah za člane zunaj Združenih držav. Svet in njegov operativni odbor sta bila ključna pri zaposlovanju mednarodnih članov ter razvoju kakovostnih izdelkov in storitev. IAAPA je ustanovila tudi IAAPA Hall of Fame, s pionirji zabavne industrije, prvim razredom članov.

Naslednje leto je bilo 73. letne konvencije in sejma v Orlandu na Floridi več kot 19,000 udeležencev. IAAPA Expo je bila največja razstava zabavne industrije na svetu, ki je ponujala trende v zabavni in arkadni opremi, hrani, pijači, parkovni tehnologiji in zabavi.

Leta 2000 si je združenje prizadevalo za boj proti negativni publiciteti po odmevnih dogodkih na zabaviščnih vožnjah in varnosti okoli zabavišč, pri čemer je objavilo splošno varnostno evidenco industrije. Vzpostavil je sistem poročanja o dogodkih med vožnjami za svoje objekte v ZDA z vožnjami (začetne rezultate je objavil leta 2003 prek Nacionalnega sveta za varnost) in pomagal olajšati neodvisne znanstvene preglede sil med vožnjami v letih 2002–03, ki kažejo na inherentno varnost voženj za splošno javnosti. Leta 2000 je IAAPA odprla svojo prvo čezmorsko pisarno za polni delovni čas (IAAPA Europe) v Bruslju.

Organizacija je leta 2003 pridobila Asian Amusement Expo (AAE), vendar je dogodek odpovedala zaradi izbruha SARS v Aziji. IAAPA se je tisto leto še naprej osredotočala na varnost v industriji in ustanovila skupino za usklajevanje mednarodnih standardov za izvajanje univerzalnih meril varnosti med vožnjo. Leta 2004 je pomagal pri sprejetju mednarodnega standarda za načrtovanje in proizvodnjo zabaviščnih vozil ASTM ter evropskega standarda za zabaviščne stroje in konstrukcije.

Prosim odidi
Sporočilo

Powerde By

Copyright © 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. avtor injnet - Blog | Kazalo | Varovanje osebnih podatkov | Pogoji uporabe